Restoraniäri
Kui edukaks kujuneb restorani avamine, sõltub õigest suhtumisest, olenemata sellest, mis maa köögiga on tegemist. Kama GRUPP on Euroopas käivitanud üle 10 restorani ja kiirtoiduketi. Oleme tegelenud Itaalia, Aasia, Prantsuse, Vene, Jaapani ja muude köökidega.
Restorani avamise iseärasused.
Edukaks avamiseks tuleb kõik peensusteni läbi mõelda, alustades asukohast, lõpetades kujunduse ja personali valikuga. Meie spetsialistid teavad kõike sellest, kuidas avada edukas restoran, mis köidab külastajaid juba esimesest tööpäevast. Selleks on nad läbinud eriväljaõppe, praktika, täiendusõppe ja neil on asutuse avamise kogemus erinevates oludes.
Meie spetsialistid oskavad tähelepanu köita, kööki sisustada, kvalifitseeritud personali valida, häid tootetarnijaid leida jne. Meie spetsialist suudab optimeerida kõiki protsesse, et minimeerida kulusid ilma kvaliteeti kaotamata.
Samuti keskenduvad nad kõigile kehtestatud standarditele, et kõik oleks õige ja turvaline. Põhjalikku konsultatsiooni saate, kui helistate märgitud telefonidele või kirjutate meile e-kirja. Anname võimalikult üksikasjalikku nõu. Kontaktteave on veebilehe allosas.